NIEUW: 'Bevrijd je verhaal (én jezelf)'

Hallo lieve lezer, Ik maakte zonet op mijn Facebookpagina een nieuwe pijler in mijn aanbod bekend. Eerder dan verwacht, want mijn marketing- en communicatieaanpak staan nog niet op punt, maar ik realiseerde me gisteren dat het daar eigenlijk niet over gaat. Het gaat niet om mij of mijn aanpak, maar wel om de bijdrage die ik kan en wil zijn voor mensen. Daarom ook hier, via mail, aan jou: Je kan voortaan ook mij bij terecht voor 'erkenningsverhalen'. Dat is de voorlopige naam die ik eraan geef. Wat is zo'n verhaal? Ik schrijf verhalen voor mensen die in hun leven te maken hebben gehad met ingrijpende gebeurtenissen en die daar nu, in hun dagelijkse huidige leven, nog last van hebben. Je kan pas voorbij gaan aan rouw, verdriet en trauma als je in de eerste plaats tot in de diepte ERKENT wat dat met jou gedaan heeft. Hoe je jezelf erbij voelde. Welke impact het heeft gehad op je leven. ERKENNEN is telkens de eerste stap. Zonder erkenning, blijft er iets sluimeren, iets wringen en wroeten en kan je een last op je schouders of een leegte in je hart ervaren die nooit weg gaat. Mijn manier om bij te dragen aan de verwerking van ingrijpende gebeurtenissen in je leven, is dus door het schijven van een verhaal. Niet zo maar een verhaal, maar een verhaal dat je zelf zou kunnen geschreven hebben. Jouw verhaal. Enkel en alleen voor jou. Waarin dingen benoemd worden die je misschien diep hebt weggestopt, maar die toch op de achtergrond blijven sluimeren en die je energie kosten. Schrijven is één ding. Een boekje is het tweede. Jouw verhaal komt in een mooi, persoonlijk boekje dat voor altijd bij je blijft.

kan je mijn Facebook-live van daarnet bekijken voor meer uitleg. Ook al kom ik pas écht in september naar buiten, je kan me al wel boeken. Jouw persoonlijke verhaal door mij laten optekenen kost 450 euro, inclusief een mooi vormgegeven boekje. Je kan deze mail beantwoorden of me een berichtje via Facebook sturen en ik neem contact met je op, zodat we het erover kunnen hebben. En kunnen voelen of jouw verhaal (én jij) bevrijd mag worden door mij. Heel veel liefs, Katya x

PS Hier nogmaals de link naar het Facebookfilmpje.