*** NIEUW *** Lasercoaching ***

Fijne zaterdagochtend voor jou,

Even een korte, maar krachtige mail van mij. Over een kort, maar krachtig nieuw stukje aanbod van mij: Lasercoaching voor jou en je zaak. Via zoom. Sessie van 45 minuten. Vanaf nu rechtstreeks te boeken via de agenda op mijn site. Oké ... dat was wel erg kort :-) Een klein woordje uitleg toch ... Zoals je weet, ben ik erg goed in het razendsnel ontwarren van de knopen in je zaak. Ik heb echt maar een paar minuten nodig om te zien én te voelen waar er voor jou uitnodigingen liggen in je bedrijf om weer vanuit je BEZIELING verder te kunnen. En in een split second gebeurt dat. Vanaf het moment dat ik intune op jullie (jij en je bedrijf dus), wordt me duidelijk waar er sluiers over je bezieling liggen. Waar jij jezelf tegenhoudt omdat je niet durft, niet wilt of (nog) niet kan ... Ik moet eerlijk zeggen ... precies daar lag precies mijn eigen grootste sluier :-) Kunnen en durven erkennen dat ik super heldervoelend ben wat betreft 'bezielde zaken' en 'niet-bezielde zaken'. Ik moest eerst heel wat 'bewijzen' voor mezelf verzamelen om dit te kunnen erkennen. Maar oké ... nu ben ik dan zo ver. En die bewijzen liggen er. Als jij op dit moment baat zou kunnen hebben bij een spot op jou en je bedrijf. Als jij voelt dat je goed bezig bent, maar er toch ergens 'iets' niet klopt. Als jij even een spiegel nodig hebt én er in wil kijken om zo weer aan te pikken op je stroom van bezieling .... dan kan je NU via mijn online agenda een lasercoachingsessie bij me boeken. Snel en laagdrempelig. Zonder er een langdurig traject aan vast te koppelen, maar met de vrijheid om zelf te bepalen wanneer je wat wil en niet wil. Je investering voor een sessie van 45 minuten die jou ENORM veel helderheid en richting naar je bezieling geeft, bedraagt 40 euro, maar is van gigantische waarde voor jou én je bedrijf. xxx Heel veel liefs en graag tot zooms, Katya xxx

Hier nog even de link naar de agenda, ook betalen kan je rechtstreeks op de website.


Recente berichten