BEZIELD is het nieuwe PERFECT!


Fijne zaterdagochtend! Ken jij tante Til nog? Die van 'Een kloddertje roze hier? Een kloddertje roze daar?' Ze was pas tevreden als haar roze schilderij PERFECT was. En dat is een prachtige kwaliteit: doorgaan tot je tevreden bent, maar .... ook een GIGA VALKUIL en zeker als het aankomt op teksten schrijven. Je kent het wel: je weet dat je eigenlijk nieuwsbrieven zou moeten schrijven om je klanten op de hoogte te houden en betrokken te houden bij wat je doet, maar .... de druk om het ook écht te gaan doen, weegt zo gigantisch zwaar omdat je niet anders kan dan PERFECT. Je wil de PERFECTE woorden. De PERFECTE foto bij je artikel. De PERFECTE insteek om je mensen te bereiken. Het PERFECTE moment om je post te doen of je nieuwsbrief te versturen. Ik hoef jou allicht niet te vertellen dat perfectionisme een uiting van ANGST is. (en ook de doodsteek voor je creativiteit!) Als jij je Facebookposts en nieuwsbrieven vanuit een plek van angst schrijft, voelen jouw lezers dat. Op een onbewuste laag pikken ze je angstige, krampachtige, perfectionistische energie op en voelen ze weerstand tegen je woorden. Ik kan je helpen weer flow in je posts en nieuwsbrieven te brengen. In een regelmatig ritme, zodat je klanten weer makkelijker de weg naar jou zullen vinden. Hoe ik dat doe? Door ze voor jou te schrijven! :-) Alsof ik jou ben.

Gedurende een korte periode. Genoeg om weer bezieling en flow in je zaak te brengen. Genoeg om je te tonen dat het allemaal niet zo perfect hoeft te zijn. Genoeg om een laagje dieper van je bezieling aan te boren, met onmiddellijk resultaat voor je zaak. Genoeg om een stuk angst bij jou weg te nemen, waardoor je weer vanuit VERTROUWEN je bedrijf kunt neerzetten. Zoals ik je donderdag al liet weten: tot en met MORGENAVOND 23.59 uur heb ik een KNALAANBOD voor je klaar waarin je mij kunt boeken om je Facebookposts en/of nieuwsbrieven te schrijven. En zoals je nu weet: het gaat om zoveel meer dan dat: **Beetje bij beetje ga je vertrouwen in je eigen schrijfkwaliteiten krijgen; door te zien, hoe ik het doe: welke 'haakjes' in jouw bedrijf ik gebruik. **Je zal zien dat het allemaal niet perfect hoeft te zijn. **Je kan ervaren hoe het voelt om vanuit vreugde en moeiteloosheid je woorden de wereld in te sturen omdat mijn enthousiasme en moeiteloosheid met woorden je meenemen en optillen. **Als je eenmaal kunt aanpikken op deze niet-perfectionistische flow, kan je het nadien ook zelf gaan doen. Een stuk moeitelozer dan dat je nu doet! Aaaaah .... klinkt goed, hé! Concreet zijn er drie mogelijkheden: 1

Ik beheer je Facebookpagina gedurende een maand om mee te beginnen. Dat betekent dat ik minstens 3 en maximum 5 posts per week doe, wat jij verkiest en wat bij jouw zaak past. Je investering bedraagt nu tot en met morgenavond 125 euro voor een hele maand.

Vanaf maandag bedraagt de prijs 205 euro. Bestel je voor zondag en wil je nadien nog met me verderwerken? Dan betaal je minstens tot eind december '18 ook nog 125 euro.

2

Ik schrijf voor jou 1 nieuwsbrief per week, voor een pakketje van 4 nieuwsbrieven betaal je tot morgenavond 23.59 uur 220 euro.

Vanaf maandag is dat 350 euro, tenzij je voor die tijd bestelt. Dan bedraagt de prijs voor jou ook 220 euro per set van 4 tot het einde van dit jaar.

3

Wil je ze allebei: nieuwsbrieven én beheer van je Facebookpagina? Dan kan dat voor de knalprijs van 345 euro per maand, ook weer tot morgenavond 23.59 uur.

Vanaf maandag is dat 495 euro per maand, tenzij je nu al gebruik maakt van dit knalaanbod.

Voor al het schrijfwerk dat ik doe, geldt dezelfde manier van werken.

-jij ontvangt van mij een vragenlijst

-als je je vragen hebt beantwoord, zien we elkaar (dat kan live of via Zoom)

-ik 'pak' jouw bezieling en we stemmen acties op elkaar af

-ik doe de rest en schrijf je teksten alsof je ze zelf schreef

Bestellen kan je rechtstreeks via deze link. We maken alles in gereedheid, zodat ik vanaf 1 oktober jouw teksten schrijf. De garantie die ik je geef: ik schrijf zoals jij zelf zou schrijven (zonder perfectionisme dan!). Zelfs mensen die jou goed kennen, zullen het verschil niet merken. Die garantie heb je! En nu ... fijn weekend! En vooral: GENIET ervan! Katya Hier nog 1 keer de link. Geldig tot morgenavond 23.59 uur!