KNALACTIE: Ik schrijf voor jou


Lieve jij, Ik weet het allemaal wel, maar ... zie er tegelijk zo gigantisch tegenop.' Ra ra ra ... Weet jij waarom ik met deze uitspraak begin? Omdat ik hem meerdere keren per week hoor. Van ondernemers, coaches, winkeliers, ... Allicht weet jij ook waarover ze het hebben ... Juist ja!

Het gaat om hun Facebookpagina en nieuwsbrieven.

Heel veel mensen hebben een prachtige missie met een prachtig verhaal,

maar lopen vast eenmaal ze hun boodschap naar buiten willen brengen. Ze schieten in hun hoofd. Krijgen klamme handen. Hartkloppingen. De moed zakt hen in de schoenen en van bezieling is al helemaal geen sprake meer. Herken jij je hierin? Vind jij het ook lastig je nieuwsbrieven buiten te krijgen en je Facebookpagina interessant genoeg te maken om te blijven volgen? Je kent dat wel: je voorziet tijd in je agenda om het toch te doen, maar altijd komt er wel iets tussen, waardoor het blijft liggen. Tot je na twee maanden plots ontdekt dat je niets meer publiceerde (en je dus ook veel fans en volgers én klanten bent misgelopen). Ik heb nieuws waar velen van jullie blij mee zullen zijn. Ik kreeg de vraag namelijk al meermaals om opnieuw Facebookpagina's en nieuwsbrieven te schrijven, maar hield de boot wat af. Eerst had ik nog ander werk te doen. Tot ... ik deze zomer opnieuw heel veel schrijfwerk binnenkreeg. En niet van de minste. Ik schreef voor topondernemers, waaronder Simone Levie. Het was een fantastische ervaring voor mij om helemaal in haar huid te mogen kruipen, haar bezieling te mogen vastpakken én haar salesteksten en nieuwsbrieven te mogen schrijven. En voilà ... het is pas door het werk met Simone dat ik heb kunnen voelen (en ze zei het me ook meermaals :-)) hoe goed ik hier in ben. In het naar buiten brengen van jouw bezieling. Via je Facebookpagina én je nieuwsbrieven. Voor mij is dat groot feest, dat besef. Onzekerheid, mijn eigen waarde niet goed zien, was namelijk mijn allergrootste blokkade waar ik, dankzij mijn werk voor Simone, totaal doorheen ben gebroken. En omdat 't echt feestelijk in mij voelt vandaag, doe ik jou een aanbod. Ook jouw nieuwsbrieven en/of Facebookpagina wil ik beheren. Net zoals ik dat voor Simone doe. Alleen ... ik maak er een feestelijk aanbod van dat geldig is tot en met zondagavond 23.59 uur. Waarom zondag? Omdat het dan ook écht feest is. Paul en ik vieren morgen ons vierjarig jubileum en breien er meteen een feestelijk weekend aan vast. Voilà en dat wilde ik dan ook nog even vertellen ;-) Concreet zijn er drie mogelijkheden:

1

Ik beheer je Facebookpagina gedurende een maand om mee te beginnen. Dat betekent dat ik minstens 3 en maximum 5 posts per week doe, wat jij verkiest en wat bij jouw zaak past. Je investering bedraagt nu tot en met zondagavond 125 euro voor een hele maand. Vanaf maandag bedraagt de prijs 205 euro. Bestel je voor zondag en wil je nadien nog met me verderwerken? Dan betaal je minstens tot eind december '18 ook nog 125 euro.

2

Ik schrijf voor jou 1 nieuwsbrief per week, voor een pakketjes van 4 nieuwsbrieven betaal je tot zondagavond 23.59 uur 220 euro. Vanaf maandag is dat 350 euro, tenzij je voor die tijd bestelt. Dan bedraagt de prijs voor jou ook 220 euro per set van 4 tot het einde van dit jaar.

3

Wil je ze allebei: nieuwsbrieven én beheer van je Facebookpagina? Dan kan dat voor de feestprijs van 345 euro per maand, ook weer tot zondagavond 23.59 uur. Vanaf maandag is dat 495 euro per maand, tenzij je nu al gebruik maakt van de feestprijs.

Voor al het schrijfwerk dat ik doe, geldt dezelfde manier van werken.

-jij ontvangt van mij een vragenlijst

-als je je vragen hebt beantwoord, zien we elkaar (dat kan live of via Zoom)

-ik 'pak' jouw bezieling en we stemmen acties op elkaar af -ik doe de rest en schrijf je teksten alsof je ze zelf schreef -als bonus krijg je er automatisch een bezielingscheckup bij. Ik voel namelijk meteen waar er een blokkade op je bezieling zit en ontsluier die, want anders zijn 'je' teksten (die ik dus schrijf :-)) niet bezield en doorleefd. En net dit stukje, maakt een schrijf-samenwerking met mij uniek. mijn 'neus voor bezieling en dingen die niet kloppen' is namelijk mijn grootste gave.

Zo. Dit wilde ik jullie vertellen. Ik sta met mijn armen wijd open om je mijn talenten aan te bieden in deze unieke samenwerking aan een knalprijs. Bestellen kan je rechtstreeks via de shop op mijn website. Omdat mijn tijd beperkt is, zijn ook de plaatsen beperkt. Als je dus voelt dat dit aanbod je nu perfect uitkomt en jou kan verderhelpen bij 't bezield neerzetten van je zaak, wacht dan niet tot het laatste moment om te bestellen.

Ik ben heel benieuw