Brief aan jou, lieve vrouw,


Lieve, allerliefste vrouw, Jij, krachtige vrouw. Warme vrouw, zachte vrouw. Vrouw die al jarenlang probeert om alle ballen tegelijk in de lucht te houden. En die daar ook in slaagt. Voor haar partner, haar kinderen, haar werkgever, haar ouders... Die alles altijd zo goed wil doen. Perfect wil doen. En die - wat er ook gebeurt - doorgaat en doorgaat. Vrouw die soms zo moe kan zijn dat ze het zelf niet voelt. Of durft voelen. Die soms snakt naar wat rust. Al is het maar een kwartiertje per dag, maar die daar niet in slaagt die ruimte voor zichzelf te nemen. Altijd zijn er wel andere dingen belangrijker. Belangrijker dan zijzelf .... Vurige vrouw ook. Een vrouw die voelt dat er een schat aan goud in haar zit en dat er zoveel meer inzit dan er nu uitkomt. Die er soms - in stilte - naar verlangt om een ander leven te leiden. Een leven waarin er rust is. Waarin ze niet zo veel hoeft .... alleen zichzelf te zijn. En alleen maar dingen doet die haar blij maken en vervulling geven. Lieve vrouw, Ik wil je zeggen: ik zie je, ik hoor je, ik voel je. En speciaal voor jou wil ik mijn talenten inzetten. Omdat me dat blij maakt. Omdat me dat ontroert, te weten dat ik een stukje verschil in jouw leven kan maken. Gewoon door mezelf te zijn. Mezelf te durven zijn. Ik wil je bij de hand nemen. En je uitnodigen jezelf eens op nummer 1 te zetten. Het mag! En je doet er niemand mee tekort. Ik beloof het je. Op woensdag 31 januari start mijn pilot 'Durf weer te Verlangen'. Een pilot van een online programma dat ik op 1 mei lanceer. Je kunt nog meedoen. We zijn intussen met 20 vrouwen. Allemaal vrouwen zoals jij. Met een groot hart, die er nu voor kiezen om via de weg van ons verlangen zichzelf op 1 te zetten. Samen. Met elkaar en met mij als cement tussen jullie allen. Omdat ik mezelf herken in jou. En ik 5 jaar geleden ook was waar jij nu bent. Moe. Uitgeblust. Totaal niet wetende wat IK nu eigenlijk WILDE. Ik had het verlangen afgeleerd. En sinds ik weer durf te verlangen, is de kwaliteit van mijn leven 100% toegenomen. Ik doe nu wat ik wil. Ik neem de rust die ik nodig heb. Ik slaag erin grenzen aan te geven en mijn eigen ruimte af te bakenen. Daardoor ben ik niet alleen liever voor mezelf, maar ook voor mijn kinderen. En mijn partner. Met heel mijn hart nodig ik jou uit mee op pad te gaan. Af te dalen naar de fluistering in jouw hart. Zet jezelf een keer op 1 en schrijf je nu in. Dat kan HIER. We wachten je op met open armen in onze veilige, besloten Facebookgroep. In liefde, Katya

#verlangen