ย 

Niets zo aanstekelijk als plezier!


Conny Snoeck van VROLIJK

Goeie zondagavond, lieve lezer, De woorden die ik gisteravond van mijn klant ontving, zinderen nog na en verwarmen mijn hart nog steeds. Lees even mee: 'Goedenavond Katya. Ik wou je nog even heel erg bedanken voor je supergoei werk. Ons evenement was een groot succes en ik heb echt voluit vanuit mijn bezieling kunnen werken en gemerkt dat ik er gelukkig van werd. ๐Ÿ˜† zonder al jouw inbreng en hulp had dit er nooit zo gestaan. Merci merci merci. Echt fijn werken met jou. ๐Ÿ˜Š goei weekend nog!'

En wat raakt me nu zo zeer? Ik krijg immers wel vaker complimenten. ;-) Wel, het raakt me enorm dat hij zegt dat hij merkte er GELUKKIG van te worden om vanuit zijn bezieling te werken. En dat, lieve lezer, is EXACT wat ik beoog met mijn werk. Ik merk dat ik eraan toe ben mijn eigen focus te verschuiven. Dat ik er aan toe ben dieper in mijn eigen bezieling te durven zakken. Mijn missie heeft zich verplaatst en geworteld ... Het is mijn missie om bij te dragen aan het GELUK EN PLEZIER van ondernemers en mensen met mooie verhalen. En daarvoor zet ik al mijn talenten in. Zet ik eigenlijk 100% mezelf in: *communicatie als een vehicel om de bezieling van ondernemers naar buiten te brengen *bezielingssessies om mensen die de stroom in hun zaak wat kwijt zijn, weer bij hun sprankelende, blije en enthousiaste bezieling te brengen *al mijn hooggevoeligheid en levensbagage om haarfijn in te voelen wat er energetisch speelt in bedrijven en projecten

JOEPIE!!!!! Lieve ondernemer of ondernemer-in-spe .... ik wil je uitnodigen van jouw geluksgevoel in je bedrijf je HOOGSTE PRIORITEIT te maken. Als jij vanuit je 100% bezieling je ding doet, wees er dan maar zeker van dat je de juiste mensen enthousiast zal maken en maar wat graag met jou willen samenwerken of in jouw buurt willen zijn. Echt!!! Ga op zoek naar waar jouw bezielde vonk zit, pak die vast en cultiveer hem. 'Money follows joy' (en niet andersom!). Zorg eerst dat jij ten diepste BLIJ wordt van wat je doet en de rest komt vanzelf. Voel jij dat er wat sleet op je zaak zit? Doe jij dingen omdat je weet dat je ze goed kunt, maar mis je echte, sprankelende vreugde? Wil jij je project of zaak uitdragen, maar weet je niet goed waar te beginnen? Ik draag heel graag bij aan jouw succes! Want dat, dat lieve lezer, is wat MIJ HET ALLERBLIJST MAAKT ... jou (opnieuw) in contact brengen met je bezieling, zodat je je gelukkig kan voelen en kan stra(e)len als nooit tevoren!

#passie #ondernemen #enthousiasme