2 jaar geleden schreef ik mezelf een brief ...


Ik wil vandaag iets heel persoonlijks delen. Ik geef toe, er zit wat weerstand op, maar uiteindelijk is de roep naar schrijven sterker dan mijn weerstand. Dus ... hier ga ik ... Een dikke 2 jaar geleden schreef ik een brief. Of nee, beter gezegd: ik nam een besluit. Het besluit hoe mijn leven er zou uitzien op 31 januari 2018. Waarom die datum? Dat had iets met de blauwe maan te maken. Niet dat ik normaal bezig ben met de maan en zo, maar ik had op Facebook een post zien circuleren met een uitnodiging om tijdens blauwe maan op 31 juli 2015 een brief te schrijven over het leven dat ik voor mezelf wilde creëren. Na het schrijven van de brief, moest je hem in een gesloten omslag stoppen en op een goed zichtbare plaats zetten. Verder niets. Behalve er af en toe naar kijken, wat dus niet moeilijk was, gezien hij in mijn geval op de schouw in mijn slaapkamer stond. Oké .... gisterenavond. Ik was even de wanhoop nabij. Zag door mijn puinhoopbril die ik toen ophad de bomen niet meer door het bos en in een razendsnelle impuls besloot ik de brief te openen. 4 maanden voor het eigenlijk mocht, maar oké, dat was dan maar zo. Ik las mijn eerste zin van toen: 'Tijdens de volgende blauwe maan, op 31 januari 2018, zal mijn leven er als volgt uitzien:' En nu moet ik opnieuw slikken, net als gisteravond. Ik moet slikken omdat ik zo'n brief recht uit mijn hart had geschreven waarin ik mijn diepste verlangens zo kenbaar maakte. En ja, ik moet vooral ook slikken omdat ik nu vaststel - ook al heb ik 'gefoefeld' door de brief 4 maanden te vroeg open te maken - dat meer dan 80% van wat ik toen opschreef, in juli 2015, intussen is gerealiseerd. Echt waar. Door gewoon mijn hartsverlangens op te schrijven en er onrechtstreeks - naar de enveloppe kijken - contact mee te blijven maken, heb ik gewoon gecreëerd waarnaar ik verlangde. En wat echt helemaal bijzonder is, is dat ik na een tijd niet meer wist wat ik precies had opgeschreven. Het is dus niet zo dat ik mentaal gestuurd heb of zo. Het enige wat ik me nog herinnerde in al die tijd was dat ik had opgeschreven met Paul te willen samenwonen en volledig zelfstandig ondernemer zou willen zijn.

In deze eenvoudige actie, gewoon een brief aan jezelf schrijven en BESLUITEN dat het hoe dan ook ZAL gebeuren, zitten zovele waardevolle lessen: *het leven creëren waarnaar je verlangt, begint bij DURVEN VOELEN WAT JE WIL *de beslissing nemen dat jij de regie over je leven in handen hebt en beseffen dat elk mens een meesterlijke creator is *je hoeft niet hard te werken vanuit je hoofd en vanuit forceren, maar gewoon de roep van je hart volgen, hoe eng dat ook kan voelen soms Ik kan jullie zeggen, lieven mensen, het voelt echt groots, dit besef. En het ontroert me heel erg om mijn eigen brief van 2 jaar geleden te zien en dus vast te stellen dat de meeste dingen gerealiseerd zijn. Zaken waarvan ik niet dacht dat ze mogelijk waren, maar die ik wel heel graag wilde, ZIJN ER NU GEWOON!

Vanuit deze geraaktheid, vanuit deze diepe ontroering, wil ik echt dat zoveel mogelijk mensen zich realiseren dat het dus KAN, hé. En dat je er niet speciaal of uitverkoren voor hoeft te zijn om in je leven te manifesteren waar je naar verlangt. Daarom doe ik dit weekend een speciaal aanbod, een soort van zijsprongetje van Bezielde Zaken, maar weer even terug naar Tabula Rasa ... mijn bedrijfje van 4 jaar geleden waarin ik Sleuteltesten faciliteerde. Een Sleuteltest nodigt je uit om exact datgene te doen wat ik ook heb gedaan: durven voelen waar jij ECHT naar verlangt! Het is een methodiek waarmee je contact maakt met je diepste hartsverlangens en waarin je gaat voelen wat écht wezenlijk is voor jou. Wat bij jou past. En daarnaast leer ik je hoe je deze verlangens kan omzetten naar je realiteit. In principe ben ik gestopt met het faciliteren van deze testen en doe ik het nog maar af en toe op uitdrukkelijke vraag van iemand die eerder al zo'n test bij me deed. Maar voor nu - voor dit weekend - wil ik nog even een speciaal aanbod doen... Je hoeft niet te wachten tot de volgende blauwe maan om je zielsverlangens te voelen en kenbaar te maken ... ik nodig je nu al uit om een Sleuteltest bij mij te komen doen. Zo'n sessie duurt ruim anderhalf uur en kost normaal 170 euro, maar alleen dit weekend, dus bij boeking voor morgen, 24 september middernacht, betaal je 120 euro. Ik volg hiermee nu echt een impuls vanuit mijn hart, want strikt genomen is dit niet meer het werk dat ik doe (hoewel ik er wel heel goed in ben en die Sleuteltesten echt life-changing zijn). Ik kan je dus op dit moment nog niet zeggen of er in de toekomst nog meer van deze kansen komen (en dit is geen verkoopspraatje, ik MEEN het echt, ik weet het niet of ik het later opnieuw ga doen).