Ik drink nooit t, jij drinkt altijd t


Je eigen thee creëren. Experimenteren met de fijnste ingrediënten die de natuur je schenkt. 's Nachts niet kunnen slapen omdat je je zo blij voelt om je uitvinding. Er al over dromen (als je dan uiteindelijk in slaap valt) hoe mensen genieten van jouw kopje aromatische genot. En dan: niets meer. N I E T S.

Omdat je niet weet hoe je je zelf-gecreëerde thee in de markt kunt zetten. Omdat het je niet lukt je enthousiasme uit te dragen. Omdat je denkt dat je je vergist. Omdat je je schaamt over je gedroomde succes. End of story. .... Het is het verhaal van een klant die ik vanmiddag op bezoek had. Een pracht van een vrouw. Super energiek. Super ondernemend en super moedig. Ze vertelde over haar thee. En dat ze haar plannen heeft losgelaten omdat ze -bij God - niet wist hoe ze haar product bekendheid moest geven. Aaaaa .... en als ik zoiets hoor, voel ik mijn roeping. Mijn tomeloze enthousiasme dat aan de kar wil trekken. Dat er alles - alles - alles aan wil doen om mijn bijdrage te leveren aan haar prachtige project. En dat zo graag mijn talenten wil koppelen aan de hare. Mijn woorden en communicatieskills wil 'uitlenen' om zo samen naar buiten te treden. Tot ze er klaar voor is om het zelf te doen <3 Deze woorden wilden er nog even uit. Heb vandaag de hele dag gecreëerd en 'gewerkt', maar zo voelt het niet. Mijn eigen bezieling staat in lichterlaaie en dat houdt een mens wakker en fit ;-) Zo dadelijk toch een Netflixke doen.

#passie #facebook #bezieldecommunicatie #bezieling